Retrats personalitzats

AGENDA DE RETRATS TANCADA FINS A ABRIL 2024

 

IMPORTANT:

Una vegada fet el pagament, envia’m un mail a lamagiadimaginar@hotmail.com amb la següent informació:

-2 o 3 fotos de cada persona que apareixerà al retrat

-la informació que vols plasmar al dibuix: objecte, hobby, colors amb els quals us identifiqueu, si voleu alguna roba en concret (podeu adjuntar fotos). També es pot posar una paraula, frase o lema

62,00 155,00 

Limpiar

-IMPORTANT:

Des que s’envia tota la informació i es fa el pagament, l’entrega dels retrats es fa en un termini d’uns 20 dies aproximadament (aquest pot variar en funció de l’època de l’any). Contacta amb mi si tens qualsevol dubte respecte a les dates d’entrega del retrat.

-QUÈ ÉS UN RETRAT DE LA MÀGIA D’IMAGINAR?

És una il·lustració de nova creació totalment personalitzada, amb idees, paraules, objectes i tot el que identifique a les persones.

-QUINA INFORMACIÓ NECESSITE PER A ELABORAR EL RETRAT?

Per a la il·lustració de retrats em calen dues o tres fotos de cada persona i saber coses que li agraden o que vulgues que queden reflectides al dibuix (objecte, hobby…). I també es pot posar una paraula o frase.

-QUÈ INCLOU EL PREU BASE:

  • Inclou tota la personalització amb els elements, colors, objectes i frase que indiqueu en la comanda.

  • Inclou l’arxiu del teu dibuix en digital (enviat per mail) en alta resolució i en diferents formats perquè ho pugues utilitzar en diferents suports.

  • També inclou la impressió en físic de la làmina en alta qualitat i tamany 20×30.

COM FER LA COMANDA? Hi ha dues opcions:

  • Opció 1: Via missatge privat a instagram o facebook. En aquest cas el pagament es pot fer per bizum o transferència. I l’enviament de les fotos i la informació requerida també per missatge privat.

  • Opció 2: Via web, completant el formulari que trobaràs tot seguit i fent el pagament amb targeta. A continuació, envia un mail a lamagiadimaginar@hotmail.com amb les fotos, indicant en l’assumpte el número de comanda

-SI SOM MOLTES PERSONES AL RETRAT TENIM ALGUN AVANTATGE?

Sí, a partir de 5 persones i/o mascotes el preu per cada persona i/o mascota només incrementa el preu en 5€. Fes la simulació de pressupost al desplegable i veuràs el cost total del teu retrat 😉

Si pel que siga necessites que apareguen més persones de les que t’ofereix el desplegable, contacta amb mi i ho solucionem 🙂

-EM POTS EMMARCAR EL RETRAT?

Sí, pots escollir entre les diferents opcions de tamany d’emmarcació que trobaràs a continuació en els desplegables de selecció.

I si necessites un tamany personalitzat, pots escriure’m per a fer un marc artesanal.

-NECESSITES MÉS D’UNA CÒPIA DEL MATEIX RETRAT?

No modifiques el número d’unitats en l’apartat ‘quantity’ del web: deixa la xifra 1. Si necessites més d’una còpia d’un mateix retrat posa’t en contacte amb mi, ja que només s’ha de pagar el suplement de l’emmarcació.

-RESULTAT FINAL:

M’agrada que el resultat final siga 100% la persona a qui va dirigida la il·lustració, de manera que una vegada la tinc feta us l’envie per si cal modificar o millorar alguna cosa abans de preparar en físic. No s’inclouen en el preu afegir elements que no s’hagen indicat en la comanda o modificar la composició estructural de la posició de les persones (en aquest cas es pagaria un suplement).