SOBRE MI

Em diuen Neus i soc la persona que està al darrere de La Màgia d’Imaginar.

 

Des de sempre el dibuix ha format part de la meua vida. I més tenint en compte que el meu pare es dedicava a la il·lustració i a la pintura. I em fascinava tot el que feia.
Jo pintava (i pinte) per tots els racons, papers, paperets, llibretes, tovallons als restaurants i als apunts de la uni, que estaven decorats fins al mínim detall. Però no m’ho havia plantejat com un projecte de treball fins als inicis de 2020, quan vaig decidir posar en marxa La Màgia d’Imaginar.
Aquest nom no ha eixit del no res. Caldria tornar uns anys enrere (allà pel 2013) jquan vaig començar a fer classes de dibuix a una escola del meu municipi. Durant els 5 cursos que vaig estar a les meues classes, sempre prioritzava potenciar la imaginació i la creativitat, més que la tècnica (encara que per suposat també). I sempre feia referència al poder, força i màgia que ens dona la imaginació. Des d’aleshores vaig saber que en algun moment utilitzaria el nom de La Màgia d’Imaginar.

 

En el meu espai de creació trobaràs il·lustracions que sempre porten un missatge (implícit o explícit), així com valors, idees, vivències…

 

 A la Màgia d’Imaginar tenen cabuda moltes idees, que van gestant-se poc a poc. No oblides seguir-me a l’instagram @lamagiadimaginar per a no perdre’t cap notícia!
Moltes gràcies!